Schuimbeton op facebook

Schuimbeton met vloerverwarming

Schuimbeton is de ideale fundering voor vloerverwarming. Doordat de schuimbetonvloer een isolerende werking heeft, kan de warmte nog beter de afwerkvloer verwarmen. Hierdoor heeft u sneller warme voeten én bespaart u op de stookkosten.

Afwerking van een schuimbetonvloer

Het is heel belangrijk dat u de vloerverwarming op schuimbeton laat uitvoeren door het zelfde bedrijf dat ook het schuimbeton levert. De afwerking van een schuimbetonvloer maakt de vloerverwarming pas compleet.

Bij de aanleg van vloerverwarming is de randafwerking van het schuimbeton zeer belangrijk. Vaak wordt door de leverancier van schuimbeton de (rand) afwerking onbewust niet goed gedaan, waardoor het schuimbeton hier en daar iets (in) zakt. Door hoogtwverschillen is de werking van uw vloerverwarming minder goed gegarandeert.

De schuimbeton isolerende ondervloer is pas echt helemaal af wanneer de juiste randfoam op een correcte manier geplaatst is voor de aanleg van vloerverwarming.
Woodstock vloeren zorgt ervoor dat uw schuimbetonvloer perfect wordt afgewerkt, en de vloerverwarming op een juiste manier wordt aangelegd.

Schuimbeton met vloerverwarming

Wat kost schuimbeton met vloerverwarming?

De kosten van een schuimbetonvloer met vloerverwarming zijn zeer inzichtelijk. Wij hanteren de volgende kostenstructuur:

Kosten van schuimbeton met vloerverwarming
Schuimbeton per m3€ 100,00
Vloerverwarming per m2€ 42,30
Folie aanbrengen per m2€ 7,75

Neem contact met ons op voor een offerte. Wij inventariseren het werk en stellen een offerte voor u samen. Hierdoor zijn er geen onduidelijkheden in het werk en de bijbehorende kosten!

Schuimbeton + Vloerverwarming = combikorting!

Wij leveren schuimbeton én vloerverwarming, dus overweeg daarom ook onze combideal.
Wij bieden u combikorting aan wanneer u bij ons schuimbeton em vloerverwarming aanschaft.

 Informeer naar onze Combikorting!

Schuimbeton met vloerverwarming - kosten en informatie

Woodstock vloeren B.V. levert naast het vloerverwarming product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Schuimbeton

Schuimbeton

Schuimbeton is een licht mengproduct van cement, zand, water en schuim.
Schuimbeton is een vloeibare betonspecie die we voor toepassing verpompen met behulp van slangen.

Meer informatie »

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

Meer informatie »

Anhydriet gietvloer

Anhydriet gietvloer

Een anhydriet gietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

Meer informatie »

Meer informatie over schuimbeton en vloerverwarming en prijzen?

Vloerverwarming heeft niets dan voordelen.
Wilt u meer informatie over onze oplossingen met schuimbeton en vloerverwarming? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen. En als u een offerte wilt, regelen ze dat natuurlijk ook graag voor u.

Neem contact op