Schuimbeton op facebook

Houten balkenvloer vervangen

Renovatievloer van schuimbeton

De bestaande ongeïsoleerde of verrotte houten balkenvloer vervangen door een renovatievloer van schuimbeton. De complete begane grondvloer, eventueel inclusief vloerverwarming en woonbeton, tegen onze aantrekkelijke prijs. Schuimbeton als renovatievloer geeft de beste vloerisolatie, want duurzaamheid is gewenst!

Houten balkvloer vervangen door schuimbeton

Houten balkenvloer eruit; volledig vervangen

Ervaar comfort met bv. vloerverwarming

Bespaar ieder jaar 20% op energie

Schuimbeton is zeer aantrekkelijk in prijs

Bestand tegen vocht en schimmels

Renovatievloer

Je houten balkenvloer vervangen in het kort

Woodstock vloeren BV neemt je al het werk uit handen bij je houten balkenvloer vervangen voor een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming. Een duurzaam, goede vloer met isolatie en comfort. Wij brengen het schuimbeton aan, en verzorgen het complete proces; de levering van schuimbeton, het aanbrengen van de vloerverwarming en de anhydriet gietdekvloer. Wij hebben alles onder in huis bij een snelle levertijd. Dat alles maakt dat Woodstock vloeren BV het juiste adres is voor het vervangen van je houten balkenvloer, isoleren met schuimbeton, duurzaam en zeer voordelig!

Kruipruimte isoleren en houten balkenvloer niet vervangen?

Wanneer je geen afstand wilt doen van je bestaande houten vloer en afdekvloer, maar toch warme voeten wilt ervaren, dan kun je ook de kruipruimte isoleren. Woodstock vloeren is specialist in het isoleren van de kruipruimte, en heeft diverse oplossingen voor een geïsoleerde kruipruimte en het tegengaan van vocht, schimmel en stank in de kruipruimte.
Wil je informatie over het isoleren van de kruipruimte? Laat eerst een kruipruimte inspectie uitvoeren, zodat uw situatie volledig in kaart is gebracht.

Wat kost de schuimbeton vloer van Woodstock vloeren BV?

Bereken direct wat de kosten zijn voor uw schuimbetonvloer. Vraag direct een offerte aan!
Wilt u meer informatie over schuimbeton? Neem dan ook contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een offerte!  Neem contact op

Schuimbeton met vloerverwarming en afwerkvloer

Woodstock vloeren B.V. levert naast het schuimbeton product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Anhydriet gietvloer

Anhydriet gietvloer

Een anhydriet gietvloer is een gipsgebonden dekvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit gips, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

Meer informatie »

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

Meer informatie »

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming en beton zijn uitstekend met elkaar te combineren. Een energiezuinige oplossing, welke in de zomer ook voor verkoeling kan zorgen. Verwarming zonder radiatoren voor meer woonruimte.

Meer informatie »