Schuimbeton op facebook

Houten vloer vervangen

De bestaande ongeïsoleerde of verrotte houten vloer vervangen door een renovatievloer. De complete begane grondvloer, eventueel inclusief vloerverwarming en anhydriet vloer, tegen onze aantrekkelijke prijs. Met een renovatievloer van Woodstock ben je definitief af van vochtproblemen en houtrot. De duurzame geisoleerde fundering geeft een comfortabel gevoel en voorkomt doorbuigen.

Houten balkvloer vervangen door schuimbeton

Houten vloer eruit; volledig vervangen

Ervaar comfort met bv. vloerverwarming

Bespaar ieder jaar 20% op energie

Schuimbeton is zeer aantrekkelijk in prijs

Bestand tegen vocht en schimmels

Wat is een Renovatievloer?

Houten vloer vervangen in het kort

Woodstock vloeren BV neemt je al het werk uit handen bij het vervangen van je houten vloer voor een renovatievloer. Een renovatie vloer is een totaal oplossing voor het vervangen van je houten vloer.
Nadat je houten vloer is verwijderd, en de kruipruimte leeg is, storten we een fundering van schuimbeton. Schuimbeton is duurzaam en heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Deze isolerende fundering geeft comfort en zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft.
Vervolgens brengen we vloerverwarming aan, welke op de fundering van schuimbeton wordt bevestigd.
Om het geheel glad op te leveren, gebruiken we een anhydriet vloer. Deze dekvloer is cementgebonden, en daardoor een grote buig- en treksterkte. Je kiest vervolgens zelf de afwerkvloer (topvloer) naar keuze!

Wij hebben alles onder in huis bij een snelle levertijd. Dat alles maakt dat Woodstock vloeren BV het juiste adres is voor het vervangen van je houten vloer; duurzaam en zeer voordelig!

Waarom een houten vloer vervangen?

Wanneer je houten vloer niet geïsoleerd of verrot is, zul je deze moeten vervangen. De houten vloer vervangen door een renovatievloer is een goede keuze. Met een renovatievloer van Woodstock ben je definitief af van vochtproblemen en houtrot. De geisoleerde fundering geeft een comfortabel gevoel en voorkomt doorbuigen.

Kruipruimte isoleren en houten vloer niet vervangen?

Wanneer je geen afstand wilt doen van je bestaande houten vloer en afdekvloer, maar toch warme voeten wilt ervaren, dan kun je ook de kruipruimte isoleren. Woodstock vloeren is specialist in het isoleren van de kruipruimte, en heeft diverse oplossingen voor een geïsoleerde kruipruimte en het tegengaan van vocht, schimmel en stank in de kruipruimte.
Wil je informatie over het isoleren van de kruipruimte? Laat eerst een kruipruimte inspectie uitvoeren, zodat uw situatie volledig in kaart is gebracht.

Wat zijn de kosten voor houten vloer vervangen?

Benieuwd naar de kosten voor het vervangen van je houten vloer? Vraag direct een offerte aan!
Wilt u meer informatie over onze renovatievloer? Neem dan ook contact op met een van onze medewerkers.
Zij beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een offerte!  Neem contact op

Schuimbeton met vloerverwarming en afwerkvloer

Woodstock vloeren B.V. levert naast het schuimbeton product ook compleet afgewerkte vloeren inclusief vloerverwarming.
Deze complete vloeren hebben schuimbeton als isolerende fundering.

Anhydriet gietvloer

Anhydriet vloer

Een anhydriet vloer is een cementgebonden gietvloer. Deze gietvloer wordt ook wel een vloeivloer genoemd. Omdat een anhydrietvloer bestaat uit cement, zand en water heeft de vloer een grote buig- en treksterkte.

Anhydriet vloeren »

Woonbeton

Woonbeton

Voor een robuuste, industriële betonlook in uw interieur, leveren wij ook een zogenaamde woonbeton vloer. De woonbeton vloer is een kant en klare afgewerkte toplaag waarop u direct kunt wonen.

Meer informatie »

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming en beton zijn uitstekend met elkaar te combineren. Een energiezuinige oplossing, welke in de zomer ook voor verkoeling kan zorgen. Verwarming zonder radiatoren voor meer woonruimte.

Meer informatie »